Maja med

O NAMA

Maja Promet d.o.o. započela je svoju poslovnu priču 1991. godine, stvarajući brend Maja Med. Tokom proteklih trideset godina, naš brend je stekao poverenje korisnika i osvojio brojne nagrade za kvalitet proizvoda, upravljanje kadrovima, odgovorno poslovanje i doprinos privredi.

Neprekidnim tehnološkim napretkom, primenom najviših standarda i stalnim usavršavanjem osoblja, uspeli smo da značajno unapredimo naše proizvodne kapacitete. Danas, godišnje proizvodimo 1500 tona meda i plasiramo naše proizvode na tržište Evrope i sveta.

Nastavljamo da unapređujemo naše kapacitete, istovremeno posvećujući posebnu pažnju potrebama naših klijenata.

blagoslov prirode

Naša misija i vizija

Misija nase kompanije je da otkupi, analizira, upakuje i proda 1000 tona meda u 2024. godini, te da ostvari kontinuirani rast od 10% godišnje do 2025. godine. Cilj nam je da plasiramo naše proizvode kroz trgovinske lance, konditorsku industriju i pakere kako u zemlji, tako i u svetu, ostvarujući i održavajući besprekorne poslovne odnose i imidž najpouzdanijeg dobavljača na tržištu.

Vizija brenda Maja med je da kroz stvaranje zdravog i podržavajućeg radnog okruženja, kao i kroz izgradnju čvrstih odnosa sa dobavljačima, okupimo srećne ljude koji će proizvesti i plasirati najkvalitetnije prirodne proizvode svojim potrošačima. Težimo da postanemo simbol kvalitetnih životnih namirnica, da podignemo svest o pozitivnim uticajima meda na zdravlje, vratimo poverenje potrošača u autentičnost proizvoda i da sprovedemo korišćenje dobre pčelarske prakse kod svih naših dobavljača.