Maja med

O NAMA

Maja promet doo, počela je sa radom 1991.godine, stvarajući brend Maja med, koji je tokom niza godina zadobio poverenje korisnika, kao i brojne nagrade za kvalitet proizvoda, upravljanje kadrovima, odgovrno poslovanje i doprinos privredi. Kroz konstantan tehnološki razvoj, uvođenje standarda i usavršavanje kadrova, tokom više od 30 godina poslovanja, uspeli smo da višestruko unapredimo proizvodne kapacitete koji danas iznose 1500 tona meda godišnje i plasiramo naše proizvode na evropsko i svetsko tržište. Kapacitete konstantno unapređujemo, a posebnu pažnju posvećujemo tome da izađemo u susret potrebama svih naših klijenata.

 

blagoslov prirode

Naša misija

Misija Maja promet je da otkupi, analizira, upakuje  i proda 1000 tona meda u 2023 godini, kao i da ostvari kontinuiran rast od 10% godišnje do 2025 godine, plasirajući svoje proizvode kroz trgovinske lance, konditorskoj industriji i pakerima u zemlji i svetu, kroz ostvarivanje i očuvanje besprekorinih poslovnih odnosa i imidža najpouzdanijeg dobavljača na tržištu.

Vizija Maje promet je da kroz stvaranje zdravog i podržavajućeg radnog okruženja i odnosa sa dobavljačima okupi srećne ljude koji će proizvesti i plasirati svojim potrošačima najkvalitetniji prirodni proizvod. A u cilju toga da postane simbol za kvalitetne životne namirnice,  podigne svest o pozitivnim uticajima meda na zdravlje, vrati potrošačima poverenje u autentičnost proizvoda i sprovede  korišćenje dobre pčelarske prakase kod 100% svojih dobavljača.